Walker Warner Architects新作:三藩市Oak Woodland Residence

设计:Walker Warner Architects | 项目地点:三藩市 | 类别:居住空间 | 2021-04-01 8209 109

图片1.png

 

这座住宅坐落于公园式环境中,周围种满了80英尺高的成熟橡树,灵活的室内和室外空间互动空间,可满足客户对休闲,时尚,实用和适应性强的家庭住宅的使用和娱乐需求。


Located in a magnificent, park-like setting filled with mature, 80-foot-tall oak trees, this residence meets the clients’ desire for a family home that is casual, stylish, functional, and adaptable. Flexible indoor and outdoor spaces allow for the use and enjoyment of the site in its entirety, both house and grounds.


图片2.png

 

通过彻底改造场地,融合传统和现代的基调,设计团队创造了一个令人难忘的居住家园。利用干净的线条和雪松木,金属和混凝土的精简调色板,两层高的住宅毗邻一个开放空间保护区。住宅的透明度和与土地的关系反映了场地的开阔,这一关系在到达入口时客人便能感受到整体建筑与户外自然无缝连接。


By completely reworking the site and blending the clients’ traditional and modern tastes, the design team created an evocative new home that’s nestled into the woods. Utilizing clean lines and a pared-down palette of cedar, metal, and concrete, the two-story residence borders an open space preserve. The home’s transparency and relationship to the land reflects the site’s expansiveness, which is evident upon arrival at the formal entry where guests can immediately experience the natural setting through seamless indoor-outdoor connections.


图片3.png

图片4.png

图片5.png

 

住宅的屋顶线被拉伸,以保护室内免受炎热的夏季,同时响应加州乡村景观的突出形式,这是住宅的设计灵感。在内部,团队创造了家庭活动可以以公共方式发生的区域。“住宅被划分为公共和私人区域,”Walker Warner建筑事务所的Mike McCabe说,“家庭的日常生活空间相互交融。”


The home’s rooflines are stretched to protect the interiors from hot summers, while responding to forms prominent in the California rural landscape which served as design inspiration for the home. Inside, the team created zones where family activities can happen in a communal way. “The home was organized into public and private zones,” notes Mike McCabe of Walker Warner Architects, “with the family’s everyday living spaces easing into one another. 


 

建筑的意图是为家庭提供一个小的日常生活的房子,但可以扩大容纳更大的聚会和活动。“带小隔间的储藏室可以方便地存放家庭物品,而用于生活、餐饮和烹饪的日常休闲区域紧邻泳池和露台。”“住宅的私人部分是关于撤退和家庭时间,”McCabe补充说,“而公共部分允许他们与客人交流,享受所有场地提供的。”


The architectural intent was to provide a house that lives small day to day for the family but can expand to accommodate bigger gatherings and events.” A mudroom with cubbies allows for easy organization of family belongings while everyday casual areas for living, dining and cooking are immediately adjacent to the pool and terrace. “The private parts of the house are about retreat and family time,” adds McCabe, “while the public parts allow them to mingle with their guests and enjoy all the site has to offer."

 

图片8.png

图片9.png

 

室内材料和色彩与建筑相辅相成,并通过各种不同的饰面在整个住宅中发挥作用。染色的木板门安装在带有纹理的青铜五金的彩绘框架中,柔和的灰色石灰岩地板与温暖的沃尔纳特板相结合,墙壁上覆盖着灰白色的油漆,创造出温暖的现代性感觉。


Interior materials and color palette complement the architecture and work their way throughout the house across a variety of different finishes. Stained wood plank doors were installed in painted frames with textural bronze hardware, gentle gray limestone floors were combined with warm walnut planks, and walls were covered in grayed white paint to create a feeling of warm modernity.

 

图片10.png

 

壁炉上的石材与石材地板的材料相同,经过手工处理有类似笔触的效果,表面具有轻盈,质感优美。 为该项目设计和策划的所有室内陈设,既给休闲又动感的建筑增添了色彩,同时又给住所增添了别致的气息。 简单的雕刻形状,质地的机织织物,有机元素和森林色彩的一些点缀完美地实现了室内与室外的结合。 


The stone on the fireplace is the same material as the stone flooring but hand-treated in a brushstroke-like effect that lends the surface a light, elegant texture. All interior furnishings that were designed and curated for the project compliment the casual yet dynamic architecture while giving a chic air to the residence. Simple sculptural shapes, textural woven fabrics, organic elements and a few accents of forest colors complete the marriage of inside and out.


 

该住宅与开放式保护区接壤,因此,地面设计师的景观设计师Bernard Trainor轻轻地将人造花园过渡到自然环境中,让建筑看起来可以如自然般永存。 与建筑一样,Trainor的设计方法是在橡木之间巧妙地“穿线”。 “更贴近房屋,” Trainer指出,“硬景观和植物反映了房子的建筑形状——更线性。”当你越走越远,进入橡树林,它们就越狂野。“总的来说,住宅的室内外设计协调了历史背景、建筑约束和功能,形成了一个连贯和谐的居住空间。”


The property borders an open space preserve, so landscape designer Bernard Trainor of Ground Studio gently transitioned the manmade garden into the natural surroundings to trick the eye, making the property appear to go on forever. As with the architecture, Trainor’s approach to design was to deftly “thread the needle” between the oaks. “Closer to the house, notes Trainer, “the hardscape and plantings reflect the house’s architectural shapes—more linear. As you move farther away, into the oak woodland, they get wilder.” Overall, the residence’s indoor and outdoor design reconciles historic context, building constraints, and functionality, resulting in a cohesive and harmonious space for living.

 

项目信息:

建筑设计: Walker Warner Architects

室内设计: ODADA

景观设计: Ground Studio

施工: Redhorse Constructors

灯光设计: Eric Johnson Associates

摄影: Matthew Millman Photography 


微信图片_20200407160827.png

设计腕儿官方微信

010-88600030

 
Walker Warner Architects相关案例
  • Walker Warner Architects新...

  • Walker Warner Architects ...


设计腕儿×地产商

www.designwire.com.cn \ 关于设计腕儿 About us \ 联系我们 Contact us \ 智囊团 Brainpower  \ 设计腕儿×地产商 Designwire×Land Baron \

京ICP备15003767号-1