Walker Warner Architects 设计:Flowers Vineyard&Winery花之屋

设计:Walker Warner Architects | 项目地点:美国 | 类别:居住空间 | 2020-05-28 8282 108

“我们的方法看似简单,”Walker Warner Architects负责人Brooks Walker说。“让自然主导,用建筑来构建体验。归根结底,这是关于这个地方的体验。”

 

“Our approach was deceptively simple,” notes Brooks Walker, principal at Walker Warner Architects. “Let nature dominate and use architecture to frame the experience. Ultimately, it’s about the experience of this place.” 

 

 

花卉的新客人的经验,呼吸新的生活到一个珍惜的地方地标,致力于庆祝葡萄酒,食品,和自然景观。现有的建筑设置在一个红杉树林里,与丰富的土地景观基本没有联系。设计的策略是,在重新设计一系列简单的工业建筑的同时,找到将游客与自然景观重新连接起来的方法。

 

Flowers‘ new guest experience breathes new life into a cherished local landmark to become a destination resort-style estate dedicated to the celebration of wine, food, and the natural landscape. Set within a redwood grove, the existing buildings were largely disconnected from their rich landscape. The strategy was to find ways to reconnect visitors to the landscape while reimagining what was a series of simple industrial buildings.

 

 

这一复兴之旅始于对场地的定位投资。新的路径将游客从停车场引导到更新的游客中心。之前是一个仓库,新的招待所为客人提供了一个朝向,并介绍了花卉的故事。

 

This reinvigorated journey began by investing the site with a sense of orientation. New pathways lead visitors from the parking area to the updated visitor center. Previously a warehouse, the new hospitality house provides guests with an orientation to the site and introduces the Flowers’ story.

 

 

与其他现有的现场结构一样,15,700平方英尺的接待屋被染成阴影般的黑色,灵感来自于周围的红木洞穴的深阴影,以帮助建筑退入场地,并使景观成为焦点。

 

As with the other existing on-site structures, the 15,700-square-foot hospitality house has been stained a shadowy black—inspired by the deep shade of the surrounding redwood grove—to help the buildings recede into the site and allow the landscape to become the focus.

 

重新改造现有的结构,而不是按照花卉对可持续性的承诺重新建造。该方法使大部分原始结构能够“循环利用”,将重点放在设计工作上,提升了现有的东西。

 

Remodeling the existing structures rather than building anew aligned with the Flowers’ commitment to sustainability. The approach, which enabled most of the original structure to be ‘recycled,’ gave focus to the design efforts, elevating what was already present.

 


最大限度地利用了被动能源策略(低成本,高影响力),其中包括利用日光(天窗和大窗户)和遮荫(外部木板作为面纱,而周围的红木林提供了更多遮荫)。 通过艺术家埃文·希夫利(Evan Shively)用可修复的原木制成的大型大型功能性木质装置,增强了可持续性。

 

Passive energy strategies—low-cost, high-impact—were maximized and included taking advantage of daylight (skylight and large windows) and shade (exterior wood slats serve as a veil while the surrounding redwood grove offers additional shade). Sustainability is reinforced through several large, monumental functional wood installations made of salvaged logs by artist Evan Shively.


在景观中,改造包括在单层酒店的一端增加弹出式元素。附加的建筑与地形相结合,产生了多层次的设施,保留了朴素的乡土形式,同时提供了通往迷人的景色和山顶花园的无缝通道。

 

Tucked discretely into the landscape, the transformation involved adding a pop-up element at one end of the single-story hospitality house. The addition knits building with topography, resulting in a multi-level facility that preserves the modest vernacular forms while providing seamless access to the stunning views and gardens afforded by the hilltop.

 

图片13.png

 

通风的山顶结构是通往宽敞花园的过渡,并提供有遮蔽的座位和舒适空间,包括一个户外燃木烤箱。 得益于漂白的柏木壁板,内部明亮,完成了内外的阴阳(暗光)关系。 Walker Warner Architects的负责人Mike McCabe指出:“建筑表达是低调。”

 

The airy hilltop structure serves as a transition to the spacious gardens and provides sheltered seating and amenity spaces, including an outdoor wood-fired oven. The interiors are bright thanks to bleached cypress siding, completing the yin-yang (dark-light) relationship of outside to inside. “The architectural expression is understated,” notes Mike McCabe, principal at Walker Warner Architects.

 

“我们设计的花之屋是一种慢慢展现自我的体验。每个步骤均经过编排,并以之前的动作为基础来强调对比和联系。它开始于穿过一片红杉林的入口序列,这将你引向隐藏在阴影中的建筑,它有着深色的表皮。在沿着小径移动之后,主入口的光秃秃的柏木墙板的内部就像一个灯塔,召唤着里面的访客。。在受到欢迎后,你走上开放式的楼梯,随着你的上升,花园和葡萄园引人注目的景色被框起来,最终显露出来,把你拉到景观中。”

 

“We designed House of Flowers to be an experience that reveals itself slowly. Each step is choreo-graphed and builds upon the preceding movement to emphasize contrasts and connections. It begins with the entry sequence through a grove of redwoods which leads you to the building with its dark stained exterior skin that’s nestled in the shadows. After moving along the path, the main entry's glowing interiors of bald cypress siding serve as a beacon that calls the visitor inside. After being greeted, you walk up the open-framed staircase and as you rise, the gardens and the dramatic views across the vineyards are framed and finally revealed, drawing you out into the landscape."


 

客人可以体验各种私密的聚会场所,品尝国内外的花朵花卉索诺玛海岸葡萄酒。进入后,客人将被带到二楼,其中包括阳光房,餐厅和起居区以及更多VIP宾客专用空间。花园由现有翻新的夯土墙构筑而成,将体验带入了更加清晰的焦点,展现出一系列旨在收集,品尝葡萄酒和庆祝自然的宁静漩涡。

 

Guests can experience a variety of intimate gatherings areas to savor Flowers’ Sonoma Coast wines both inside as well as outside. Upon entering, guests are led to the  second floor which includes the sun room, the dining room and living areas as well as more private spaces for VIP guests. The gardens, framed by existing refurbished rammed-earth walls, bring the experience into sharper focus, unfolding as a series of quiet eddies intended for gathering, tasting wine, and celebrating nature.

 

该地点位于格罗德葡萄园和俄罗斯河农田之间的边界,地处橡树草原山麓之中,直达沿海的红木森林,环绕在极端索诺玛海岸的花朵庄园葡萄园周围。梯田花园设有植物群落,可指示每种周围的生态类型。

 

The site occupies the boundary between the gridded vineyard and agricultural fields of the Russian River and is situated amongst the oak-grassland foothills leading up to the coastal redwood forests that surround Flowers’ estate vineyards on the extreme Sonoma Coast. The terraced gardens feature plant communities indicative of each surrounding ecological typology.

 

根据需要将新的板状混凝土墙添加到景观中,以此作为对位并扩大了暴露的考古学范围。景观和建筑结合在一起,提供了一个安静的避难所,一个通过品酒来庆祝社区和朋友的地方。

 

New board-formed concrete walls were added to the landscape as needed, serving as a counterpoint and augmenting the series of exposed archaeologies. Together, landscape and architecture combine to provide a quiet refuge, a place to celebrate community and friends through the experience of wine.

 

 

项目资料:

建筑设计:Walker Warner Architects

项目团队:Mike McCabe, Brooks Walker, Sharon Okada, Matthew Marsten, Hana Bittner, Darcy Arioli, Vivi Lowery

室内设计:Maca Huneeus Design

景观设计:Nelson Byrd Woltz Landscape Architects

项目摄影:Douglas Friedman


微信图片_20200407160827.png

设计腕儿官方微信

010-88600030


 
Walker Warner Architects相关案例
  • Walker Warner Architects ...


设计腕儿×地产商

www.designwire.com.cn \ 关于设计腕儿 About us \ 联系我们 Contact us \ 智囊团 Brainpower  \ 设计腕儿×地产商 Designwire×Land Baron \

京ICP备15003767号-1