安柒:HE.SEVEN小七办公事务所设计

设计:杭州安柒室内设计有限公司 | 项目地点:杭州 | 类别:办公空间 | 2022-04-15 6321 76

HE.SEVEN自创立以来专注于高端童装品牌集合销售与宣传,成为行业内标杆性的存在;而从扩张的速度来看,HE.SEVEN遵循着自己的节奏,让团队可以在更好的环境中享受工作。

 

Since its establishment,HE.SEVEN has been focusing on the integrated sales and publicity of high-end children's wear brands,becoming a benchmark in the industry;In terms of the speed of expansion,HE.SEVEN follows its own pace,allowing the team to enjoy working in a better environment.

 

▼入口

entrance ©曹寅

 

外立面1.jpg

 

设计师试图通过空间形式的转化来探索共鸣和集体记忆的概念。植物连接所有的公共空间。入口橱窗的植物设计,占据了外立面的70%。通透的玻璃墙面使内部空间与室外过道亲密连接起来。设计师旨在将公共区域的视觉通透性最大化。

 

The designers attempted to explore the concept of resonance and collective memory through the transformation of spatial forms.Plants connect all public Spaces.The plant design of the entrance window occupies 70% of the facade.The transparent glass walls connect the interior Spaces with the outdoor walkway.The aim was to maximise the visual transparency of the public areas.

 

▼外立面一角
Facade corner ©曹寅


外立面2.jpg

 

▼从入口看室内空间
overview of the interior space ©曹寅

 

外面看到里面.jpg

 

网络时代,节奏越来越快,信息量越来越多,人们渴望沟通,渴望被了解。所以,在HE.SEVEN的设计中更注重“打开”的思路,减少建筑里的墙体和隔断,借此消除建筑与人、人与人之间的阻碍,将空间变得开敞与包容。

 

In the Internet era,the pace is getting faster and faster,and the amount of information is increasing.People are eager to communicate and to be understood.Therefore,the design of HE.SEVEN pays more attention to the idea of "opening up",the walls and partitions in the building,so as to eliminate the obstacles between the building and people and between people, and make the space open and inclusive.

 

▼从室内看吧台区域
View of bar area from inside ©曹寅

 

大厅1.jpg

大厅2.jpg

大厅3.jpg


HE.SEVEN理念是服务,希望每位客户到HE.SEVEN家都可以同时被接待,所以设计了一个超长型吧台,由混泥土一次性浇筑完成。吧台上方悬挂百褶小吊灯,象征HE.SEVEN的服务时刻都是明亮着。

The concept of HE.SEVEN is service,and it is hoped that every customer can be received at the same time when they arrive at HE.SEVEN's house. Therefore,an ultra-long bar is designed,which is completed by one-time pouring of concrete.The small pleated chandelier hangs above the bar, symbolizing that the service of HE.SEVEN is always bright.


▼主理人办公空间
Manager's office space ©曹寅

 

主理人办公区1.jpg

主理人办公区2.jpg

 

▼一角
In the corner of ©曹寅


主理人办公区4.jpg

主理人办公区5.jpg

 

▼休息区
Rest area ©曹寅

 

主理人办公区6.jpg

  

▼会客区
Receive a visitor area ©曹寅

 

主理人办公区8.jpg

主理人办公区9.jpg 

▼细节
Details ©曹寅

 

细节7.jpg

细节1.jpg

细节6.jpg


项目名称:HE.SEVEN小七办公事务所

项目类型:建筑

设计方:杭州安柒室内设计有限公司

完成年份:2022年4月

设计团队:丁然、洪霞、万万

项目地址:杭州市上城区中纺中心12F1201

建筑面积:240㎡

摄影版权:曹寅

道具制作:杭州卓尔道具

项目施工:杭州三奥装饰

材料:樱桃木、铁锈板、艺术漆

设计腕儿公众号.png

设计腕儿官方微信

010-88600030


 
杭州安柒室内设计有限公司相关案例
  • 安柒:HE.SEVEN小七办公事务...


设计腕儿×地产商

www.designwire.com.cn \ 关于设计腕儿 About us \ 联系我们 Contact us \ 智囊团 Brainpower  \ 设计腕儿×地产商 Designwire×Land Baron \

京ICP备15003767号-1