Faulkner Architects设计 :Forest House

设计:Faulkner Architects | 项目地点: | 类别:居住空间 | 2021-08-27 7510 59

图片1.png

©️ Joe Fletcher


图片2.png

©️ Joe Fletcher

 

位于太浩湖北岸附近的马蒂斯谷海拔约 6,300 英尺的两英亩土地上,茂密的杰弗里森林和糖松混合着白色和红色的冷杉,覆盖了这片土地。场地坡度平缓,向南倾斜,可以看到Northstar California滑雪场的景色。简单的矩形平面布置尽量减少对场地的影响,在周围留下了115棵60至90英尺高的树的三维屏幕。卧室设置在较小的二层空间。

A luxuriant forest of Jeffrey and sugar pine mixed with white and red fir covers this two acre site at roughly 6,300 feet above sea level in the Martis Valley near the north shore of Lake Tahoe. Gently sloped, the site falls toward the south with views to the Northstar California ski resort. The simple rectangular plan is placed to minimize impact on the site, leaving a three-dimensional screen of 115 trees 60 to 90 feet tall surrounding it. The smaller second level contains sleeping rooms.


图片3.png

©️ Joe Fletcher

 

一个由三英寸乘三英寸角度建造的黑檀钢雨幕,间隔一英寸,重复了相邻树木树皮的纹理和功能,保护房屋脆弱的木制框架部分免受野火的侵袭,就像一个大型的火花避雷器。细长的朝南矩形在冬天收集太阳能。这座占地4,500平方英尺的四居室住宅配备了辐射热以及增强的玻璃、机械电气设备和绝缘材料。低维护有助于可持续发展。

An ebonized steel rainscreen built of three inch by three inch angles, spaced one inch apart repeats the texture and function of the bark of adjacent trees, protecting the vulnerable wood-framed portions of the house from wildfire like a large spark arrestor. The elongated south-facing rectangle collects solar energy in winter. The 4,500-square-foot, four-bedroom house is fitted with radiant heat as well as enhanced glazing, mechanical electrical equipment, and insulation. Low maintenance contributes to sustainability.


图片4.png

©️ Joe Fletcher

 

图片5.png

©️ Joe Fletcher

 

图片6.png

©️ Joe Fletcher

 

材料和开窗的顺序是黑暗光线的反转,重复了森林的行为。一个隐蔽的、有方向的入口在到达序列中建立了时间,延伸并连接了环境的体验。在通往入口点的路线上移动,与形式平行,允许在进入之前与住宅联系在一起。半透明的绿色玻璃屏幕沐浴在入口的颜色,与周围常绿森林的色调相关联。

Materiality and fenestration are ordered as dark light reversals that repeat the behavior of the forest. A concealed, directional entry builds time into the arrival sequence, extending and connecting the experience to the environment. Movement in route to the entry point, parallel with the form, allows association with the dwelling prior to entering. Translucent green glass screens bathe the entrance in color that associates with the tone of the surrounding evergreen forest.


图片7.png

©️ Joe Fletcher

 

在室内,连续的朝南滑动玻璃将起居区打开到一个有盖的甲板,该甲板漂浮在地面上方,没有栏杆。在整个住宅中保持一致的材料包括切割玄武岩地板、未完成的再生柚木天花板和地板、板形混凝土和白色石膏。天花板上连续的凹槽隐藏着灯具和消防洒水装置。三维天窗从屋顶向下包裹着墙壁,让光线倾泻进来,并在夜晚欣赏到星星。壁炉旁抛光的镀锌钢板反映了居民全天的形象和活动。

 

在内部,整个房子一致的材料包括切割玄武岩地板、未完成的再生柚木天花板和地板、板状混凝土和白色石膏。天花板上的连续凹槽隐藏了灯具和消防喷头。三维天窗从屋顶一直延伸到墙壁,让光线倾泻而入,并在夜间欣赏星空。壁炉上的抛光镀锌钢板反映了居住着日常的习惯和活动。

 

Inside, continuous south-facing sliding glass opens the living area to a covered deck that floats just above the ground, sans railing. Materials that are consistent throughout the house include cut basalt stone floors, unfinished reclaimed teak ceilings and floors, board-formed concrete, and white gypsum. Continuous recesses in the ceilings conceal light fixtures and fire sprinklers. Three-dimensional skylights wrap from the roof down the wall, allowing light to pour in and offering views to the stars at night. Polished galvanized steel panels at the fireplaces reflect images and movement of the inhabitants throughout the day.

 

图片8.png

©️ Joe Fletcher


项目信息:

建筑设计: Faulkner Architects

承包商: Glennwood Mountain Homes

室内设计师: Rory Torrigiani, Natalie Zirbel

土木工程师: Shaw Engineering

结构工程师:CFBR Structural Group

机械工程师: Sugarpine Engineering

电气工程师:Sugarpine Engineering

岩土工程师:NV5

照明设计: Faulkner Architects


6376316768522697781229426.png

设计腕儿官方微信

010-88600030

 
Faulkner Architects相关案例
  • Faulkner Architects设计 :...

  • Faulkner Architects设计 :...


设计腕儿×地产商

www.designwire.com.cn \ 关于设计腕儿 About us \ 联系我们 Contact us \ 智囊团 Brainpower  \ 设计腕儿×地产商 Designwire×Land Baron \

京ICP备15003767号-1