Paul McClean新作设计:加州私人别墅

设计:Paul McClean | 项目地点:加州 | 类别:居住空间 | 2021-07-11 7539 91

图片1.png

©Jim Bartsch

 

这座位于Dana Point的房子代表了加州海滩生活的一种新方式,它提供了躲避海风的庇护所,同时尽可能多的房间提供视野。

This house in Dana Point represents a new approach to California beach living, providing shelter from cold ocean breezes while maximizing views from as many rooms as possible.   


图片2.png

©Jim Bartsch

 

住宅围绕着一个入口庭院布置,不仅允许光线深入到平面,而且通过透明的生活空间可以瞥见海洋。这个室外客厅围绕着一个壁炉,提供了一个受欢迎的喘息空间。街道的隐私是通过一系列分层的墙壁和景观来实现的。院子通向下面的光井上的一座玻璃桥。

The house is arranged around an entry courtyard which not only allows light to flow deep into the floor plan, but also offers glimpses of the ocean through the transparent living space. This outdoor living room, centered around a fireplace, provides a welcome respite from the wind. Privacy from the street is achieved by a series of layered walls and landscaping. The courtyard leads to a glass bridge over the lightwell below.


图片3.png

©Jim Bartsch

 

图片4.png

©Jim Bartsch

 

图片5.png

©Jim Bartsch


主层由起居空间、主卧室和两间客房组成。房屋的后部由完全可伸缩的玻璃制成,无缝连接到露台、花园和无边泳池,反射出海岸线和远处的海洋。

The main floor consists of the living spaces, the primary bedroom and two guest suites. The rear of the home is made of entirely retractable glass providing a seamless connection to the terrace, garden and the infinity pool which reflects the coastline and ocean beyond.  


图片6.png

©Jim Bartsch


图片7.png

©Jim Bartsch

 

通向较低楼层的光线充足的楼梯通向花园灯井,将车库与房屋的其他部分隔开。这一层包含一个带酒窖的大型家庭/娱乐区和两个额外的客房套房。较低层的房间都通向庭院,庭院内有一个火坑以及迷人的生活墙和水景。

 

A light-filled stairway dropping to the lower floor opens onto the garden lightwell which separates the garage from the rest of the property. This level contains a large family/ entertaining area with wine cellar and two additional guest bedroom suites.   The lower level rooms all open to the courtyard which contains a firepit as well as an attractive living wall and water feature.  


图片8.png

©Jim Bartsch


图片9.png

©Jim Bartsch

 

房子的主要材料是带有金属元素的橡木和石灰石,通过使用温暖柔和的海滩色调营造出轻松的氛围。航海主题的艺术作品完善了审美。The main materials in the house are oak and limestone with metal accents and a relaxing ambience is achieved through the use of warm, soft beach tones.  Nautical themed art pieces complete the aesthetic.

 

图片10.png

©Jim Bartsch


图片11.png

©Jim Bartsch

 

玻璃的广泛使用与轻质材料和木质天花板相平衡。通过每个空间与户外的连接,这个家无缝地融入到环境中,同时通过精心的设计提供保护元素。

Extensive use of glass is balanced by light materials and wood ceilings. With connections to the outdoors from every space, this home blends seamlessly into its environment while providing protection from the elements through careful design.

 


设计腕儿公众号.png

设计腕儿官方微信

010-88600030

 
Paul McClean相关案例
  • Paul McClean新作设计:加州...

  • Paul McClean设计:西好莱坞...


设计腕儿×地产商

www.designwire.com.cn \ 关于设计腕儿 About us \ 联系我们 Contact us \ 智囊团 Brainpower  \ 设计腕儿×地产商 Designwire×Land Baron \

京ICP备15003767号-1