NBBJ设计:亚马逊阿灵顿新总部

设计:NBBJ设计 | 项目地点:美国 | 类别:商业空间 | 2021-02-26 8497 82

图片1.png

©NBBJ


NBBJ正在与亚马逊开展合作,通过新建的办公、社区空间、公共零售商业及景观绿化力求为一块位于美国弗吉尼亚州阿灵顿的开发力度不足的项目场地带来新的生机。


NBBJ is working with Amazon to revitalize an underdeveloped site in Arlington, VA, with new offices, community spaces, public retail and landscape.


图片2.png

©NBBJ

 

项目的建筑规模达到26万平方米以上,拟定的设计方案旨在重新构思未来办公,以期更好地支持员工和社区的幸福健康。项目包括的三栋办公楼将100%依赖于可再生能源进行运转。


The 2.8 million square feet proposed design seeks to re-envision the future of work to better support the wellbeing of employees and the community. The project includes three office buildings that will run on 100% renewable energy.


图片3.png

©NBBJ

 

多样化的、充满魅力的开放空间占地总面积超过2.5英亩,将面向公众开放,其中包括面朝中央绿地的一座露天阶梯剧场,用于举办户外音乐会、农贸集市及电影放映活动。此外,通过设置一片林地及树丛在盛夏为人们提供遮荫放松的区域。零售商业贯穿于整个项目当中,并结合户外座椅来提升人气。除了广泛的商业零售及餐厅选择之外,项目还包括日托所、狗狗公园及流动餐车的摊位点。


A variety of inviting open spaces totaling more than two and a half acres will be accessible to the public, including an amphitheater facing a central green that can accommodate outdoor concerts, farmers’ markets and movies. In addition, a forest grove will offer shaded areas for relaxation during the hot summer months. Retail pavilions will be located throughout, enlivened with outdoor seating. In addition to expansive retail and restaurant options, the project will include a daycare, dog park and spaces for food trucks.


图片4.png

©NBBJ

 

为扶持安全放心、热情友好的步行环境,所有的街道 —— 包括运货卡车通道 —— 都被移至地下层。公共可达的连接点及空间遍布在场地范围内,将步行、景观及零售商业放在优先位置,而不是优先车辆的通行。项目周边的各条道路将设有专用入口,引导骑行自行车的通勤人群及访客直接进入办公楼。


To foster a safe and welcoming pedestrian environment, all streets – including those for delivery truck access – will be moved underground. The publicly accessible connections and spaces throughout the site will prioritize walking, landscape and retail rather than cars. Each of the streets surrounding the project will have dedicated entrances that bring bike commuters and visitors directly into the office buildings.


图片5.png

©NBBJ

 

关爱生命 —— 用于阐释人类与自然所拥有的与生俱来的内在联系的概念 —— 是整个项目背后的一大设计灵感,同时也是场地上一座被称之为“螺旋体(Helix)”的特别建筑背后的灵感来源。这座螺旋体建筑将为亚马逊员工提供多种多样的替代性办公环境,让员工得以置身于枝繁叶茂的花园当中办公,在当地土生土长的繁茂树木的荫庇之下开展工作。这座建筑的形态和结构呈真正的双螺旋形,在建筑外部还设有景观形态,并配有两条可通行步道从建筑外部螺旋而上,景观植被都是弗吉尼亚州蓝脊山当地常见的植被品种。与美国西雅图的亚马逊星球相似的是,这座螺旋体未来将会对外开放,公众可到此参观。


Biophilia – the concept that describes humanity’s innate connection to nature – is the inspiration behind the project at large and a special building on-site called the Helix. The Helix will offer a variety of alternative work environments for Amazon employees amidst lush gardens and flourishing trees native to the region. A true double helix in shape and structure, it will feature two walkable paths of landscaped terrain that will spiral up the outside of the building, featuring plantings found in Virginia’s Blue Ridge Mountains. Similar to the Spheres in Seattle, the Helix will be open for public tours.


图片6.png

©NBBJ

 

项目信息:

建筑面积:260,128 平方米

完工时间:2025年
功能要素:三栋办公楼、临街零售商业及配套空间
可持续型:目前正在争取获得LEED白金级认证,项目100%利用可再生能源运转


 设计腕儿公众号.png

 设计腕儿官方微信

010-88600030


 
NBBJ设计相关案例
  • NBBJ设计:亚马逊阿灵顿新总...


设计腕儿×地产商

www.designwire.com.cn \ 关于设计腕儿 About us \ 联系我们 Contact us \ 智囊团 Brainpower  \ 设计腕儿×地产商 Designwire×Land Baron \

京ICP备15003767号-1