ALIGN:伦敦Mendeley技术公司办公室设计

设计:ALIGN | 项目地点:英国 | 类别:办公空间 | 2016-11-30 9620 85

Workspace specialists align have completed a 20,000 sq ft suite of offices that respond to a complex technical brief, at the same time as prioritising staff’s ergonomic needs, for technology company Mendeley. The offices are located in the landmark AlphaBeta development in Finsbury Square, part of London’s burgeoning Tech City and just across the road from the Google Campus and Amazon’s new European HQ.

  办公空间设计公司ALIGN为Mendeley技术公司完成了20,000平方英尺的整套办公室的设计,同时满足员工需求优先的原则,打造一个符合人类环境改造学的办公空间。办公室位于伦敦芬斯伯里广场快速发展享有“科技之都”的地标性AlphaBeta发展区,发展区距离谷歌学院和亚马逊欧洲总部只隔一条街。


1 - The Mendeley offices are on the third floor of the Alphabeta building_副本.jpg

3 - Nook with royal blue velvet sofa in lift lobby area_副本.jpg


Reception: Visitors first arrive at the third floor level into a lift lobby area, which is bordered to the right and the left by two sets of glass doors, decorated with the Elsevier white tree logo.  Two glass walls opposite feature eye-catching, full-height graphic illustrations, which are transparent enough to show the movement of figures the other side, but which also create a degree of privacy for the meeting spaces beyond.  These came from Elsevier’s existing image library, but were selected by align to work specifically with the space and the overall colour scheme. 
接待区:访客首先到达三楼电梯房的大堂区域,两边的玻璃门把左右两边隔开,并用Elsevier白树logo进行装饰。正对的两个玻璃墙面用引人注目的全高图形插图进行装点,足以反射另一面的任务造型,同时也创造一定隐私的会议空间。这些图像来自Elsevier现有的图像库,ALIGN专门为办公室精挑细选了其中的一些来搭配整体的色调。


5 - Waiting area opposite reception with Loved-up high-back chairs and 'Dog' table by Imbibe_副本.jpg

9 - The Social - the longest single space in the scheme_副本.jpg

11 - Meeting areas adjoining The Social can be screened off via corrugated ply metal-framed screens on rolling tracks_副本.jpg


Main Work Zones: Behind reception is the first of the three main open-plan work zones.  These feature large-format 1800mm-long workstations, so that two people can easily work at each if needed, divided by classic privacy and acoustic screens, clad in a grey Blazer fabric by Camira.  Desking and chairs throughout the main zones are by Dutch manufacturer Gispen, who work with Reed Elsevier globally, whilst carpets here and in most meeting spaces are a dark grey: Composure by Interface, with an additional lighter grey used in the Board Room and Customer Experience Room. 
  主要工作区域:位于接待区后面的工作区是三个主要的开放办公空间的其中之一。这些1.8米长的工作站,适合两个同事一起工作,通过传统私密和声学控制的屏幕进行分割,由Camira灰色面料进行包覆。主要区域的办公桌和椅子由荷兰制造商Gispen与Elsevier globally合作推出,而地毯,在大多数会议空间是深灰色:由地毯生产公司Interface提供,搭配浅灰色,在会议室和客户体验室运用。


21 - Meeting rooms on the other side of the atrium are clearly visible from The Social_副本.jpg16 - A second meeting space is more relaxed, whilst the first features a ping-pong table_副本.jpg

15 - Central carpeting in the meeting rooms allows for access to cabling and data and future-proofs the otherwise sealed floors_副本.jpg

50 - A final cluster of meeting rooms makes up the Customer Suite_副本.jpg


The most unique aspect of the zones comes in the use of wallcoverings with both sliding screens and write-on walls that enable Mendeley’s staff to work on coding and scheduling, whilst constantly benefitting from interaction with and input from other staff. 

  区域最独特是使用了涂有墙漆的滑动门和可书写的墙面,让Mendeley的员工可以自由的编程和计划,同时还可以和其他同事进行互动。


27 - The open plan office areas feature sliding screens and write-on-walls_副本.jpg

31 - Three types of write-on walls include magnetic wipe walls; Ideas Paint walls and magnetic sliding panels_副本.jpg


To ensure flexibility throughout these zones, staff use laptops work on whichever desk space is the most convenient for their task.  There are no pedestals alongside desks and personal items and changes of clothes are kept in lockers.  Each staff member has his or her own personal locker, located in banks around the office.  Supplied by Maine, the lockers came in raw natural steel and were lacquered to be eye-catchingly reflective. 
  为了确保这些区域的灵活性,员工可以在任意的桌子上进行办公才是完成任务的最好保障。这个区域没有放置座椅,个人物品和衣服放在储物柜中。每个员工都有他们自己的个人储物柜,位于办公区域的旁边,由Maine提供,运用天然的钢材打造和引人注目的反光漆。


30 - Each bank of 6-8 workstations includes one station that can be adjusted to standing height_副本.jpg

26 - Staff lockers by Maine in laquered-finish raw natural steel_副本.jpg


The Social: The Social is the longest single space within the scheme and serves as a‘Town Hall’meeting space, as well as a general space for eating, drinking and relaxation.  It overlooks the atrium directly via a full-height glass wall and is announced by two fun, bespoke installations by Argent and Sable, made of hand-painted reclaimed timber, edged with fairground-style lighting, which book-end the space with the mantra ‘Eat, Drink, Code’. 
  社交区:社交区是最长的单一空间,作为全体员工会议空间和一般性的空间,在这里还可以喝杯咖啡、吃点下午茶,休憩一番。社交区通过全高的包里墙面看到办公室的中庭区域,两个由Argent和Sable定制的有趣艺术装置伫立在中庭区域。


22 - The Butterfly Pod meeting space leads off from The Social_副本.jpg

33 - The Snug at the end of workzone 2 has upholstered seating and a quilted surround_副本.jpg


Meeting & Break-out Spaces: Further work zones lie beyond The Social, as do a range of meeting and break-out spaces, offering as much variety as possible. 
会议和休息空间:扩展的工作区域穿过社交区,并且穿过会议和休息区,提供更多的可能性。


34 - An open meeting area within workzone 3 features a walnut table by Zeitraum and Eames armchairs from Vitra_副本.jpg

32 - The Collaboration Point is a break-out space featuring Alcove sofas and table by Vitra_副本.jpg


For example, on the opposite side of the atrium is a series of three closed meeting rooms, which accommodate just two people at one time, called Oxygen, Hydrogen and Nitrogen.  A fourth room in the series, Carbon, is larger and is specially set-up for video-conferencing.  The screen in the room is set against an almost-black wall, so that the screen effectively seems to disappear when switched off.  Also in this cluster of rooms is a further meeting room called The Lab. Here, the client requested a room deliberately styled on a laboratory theme. 

位于中庭对面的是三个封闭的会议室,一次性只能容纳两个人,称为称为氧、氢、氮室。第四个空间碳室空间更大,主用用来作为视频电话的空间。显示屏放置在近乎全黑的墙面上,这样有助于显示器不用的时候可以和墙面融为一体。另外一个叫Lab的会议室,客户故意要求这个房间要有一种实验室主题的风格。


45 - 'Oxygen'_副本.jpg

48 -  The third meeting room - 'Nitrogen'_副本.jpg

38 - 'Carbon' is a video-conferencing and larger-scale meeting room_副本.jpg

35 - The Lab_副本.jpg

37 - Feature wallpaper in The Lab was specially-created in a blueprint style by artist Claudia Stocker on a lab-rat theme_副本.jpg


平面图/Plan


Mendeley Plan.jpg


设计公司:align 
客户:Mendeley 
项目面积:20,000平方英尺
完工:2016年
项目的:英国伦敦
摄影师:Gareth Gardner



Edit by SAM

 
ALIGN相关案例
  • ALIGN:国泰航空英国办公室...

  • ALIGN:伦敦Mendeley技术公...

  • ALIGN:伦敦BrandOpus办公室...


设计腕儿×地产商

www.designwire.com.cn \ 关于设计腕儿 About us \ 联系我们 Contact us \ 智囊团 Brainpower  \ 设计腕儿×地产商 Designwire×Land Baron \

京ICP备15003767号-1