LLI Design:索斯伍德住宅设计

设计:LLI Design | 项目地点:英国 | 类别:居住空间 | 2016-08-22 7851 46

LLI Design have recently completed their Southwood project, a total interior design and refurbishment of a 4 story 1970’s London townhouse. The project has been awarded “Best Interior Design Private Residence London” in the UK Property Awards - 2015 / 2016.

  LLI设计公司最近完成了在英国索斯伍德的项目—一座20年代70年代伦敦别墅的室内翻新设计。住宅项目在英国地产大奖赛中被评为“2015/2016最佳伦敦私人住宅室内设计奖”。

LLI Design:索斯伍德住宅设计-01


The house had tremendous potential and the new owners, a young professional couple, wanted to embrace the 1970’s feel, rather than try to ignore it, albeit not in a cliched way. Top of their wish list was a contemporary glass and steel open tread staircase and a master bathroom with a distinctive WOW factor.

  住宅拥有巨大的潜力,现在迎来了它的新主人—一对社会职业夫妻。他们希望保留建筑本身的古老感觉,而不是完全忽视掉,即不完全用除陈的方法。夫妻两最希望的是设计能用上现代的玻璃和钢材打造的开放式楼梯、一间让人“WOW”的主人卫生间。

LLI Design:索斯伍德住宅设计-02

Although the room sizes were good, being the full width of the property on each floor and benefitting from good natural light; the circulation spaces on all floors were cramped and dark. 

  尽管房间的尺寸比较理想,每一层都是建筑的全宽幅,能够享受到很好的自然光,但是各层的循环空间显得狭窄而且阴沉。



Lower Ground Floor/LG层


The existing staircase that led from the lower ground to the upper ground floor, was removed and replaced with a new, feature open tread glass and steel staircase towards the back of the house, thereby maximising the lower ground floor space. All of the internal walls on this floor were removed and in doing so created an expansive and welcoming space.

LLI Design:索斯伍德住宅设计-03

LG层楼梯间-电视客厅

Due to its’ lack of natural daylight this floor worked extremely well as a Living / TV room. The new open timber tread, steel stringer with glass balustrade staircase was designed to sit easily within the existing building and to complement the original 1970’s spiral staircase. 

Because this space was going to be a hard working area, it was designed with a rugged semi industrial feel. Underfloor heating was installed and the floor was tiled with a large format Mutina tile in dark khaki with an embossed design. This was complemented by a distressed painted brick effect wallpaper on the back wall which received no direct light and thus the wallpaper worked extremely well, really giving the impression of a painted brick wall

LLI Design:索斯伍德住宅设计-04

学习间

The furniture specified was bright and colourful, as a counterpoint to the walls and floor. The palette was burnt orange, yellow and dark woods with industrial metals. Furniture pieces included a metallic, distressed sideboard and desk, a burnt orange sofa, yellow Hans J Wegner Papa Bear armchair, and a large black and white zig zag patterned rug.



Upper Ground Floor/UG层

 

Living Room/客厅

LLI Design:索斯伍德住宅设计-05

The mood changes dramatically on entering the upper ground floor, here the owners wanted a relaxed feeling of calm. The colour palette for this floor was soft cream, yellow, and pale blue with key accent pieces in black.


The visual impact of the new staircase was kept to a minimum by installing a glass balustrade with no handrail. The furniture choices were kept quite simple as this room had to function as a dining area as well as a living room.

A bespoke fitted banquette was designed for the return besides the staircase, adjacent to the kitchen. This was lit from behind with LED strips, throwing a gentle light up the wall. Adding a round table, 2 dining chairs, a matt black accent pendant lamp over the table and artwork above helped to define the dining area. Although it had a small footprint the dining area can comfortably sit 6 people.

LLI Design:索斯伍德住宅设计-06

Furniture choices for the living area were kept simple with a generous L shaped sofa and an industrial styled coffee table, this sat on a delicately coloured yellow and grey rug. As a counterpoint to this a rich teal coloured velvet accent chair was placed in the window near the garden. A retro matt black metal floor lamp complemented the matt black pendant lamp over the dining table.Strong pieces of artwork and graphic cushions help bring the separate zoned areas together to form a cohesive whole.


Kitchen/厨房

LLI Design:索斯伍德住宅设计-07Calming hues were repeated in the kitchen, with pale khaki units and a cream composite worktop. A small breakfast bar was added and dramatic dark bronze tiles created a backsplash between the top of the counter and the bottom of the units.



First Floor/一层

 

Shower Room/淋浴房

LLI Design:索斯伍德住宅设计-08The first floor shower room was specified with a huge shower, the full width of the room, with statement diamond shaped embossed tiles in tones of cream, cappuccino and chocolate. An LED underlit wooden vanity unit and mirror finish the dramatic look.



Second Floor/二层

 

Master Suite/主人房

LLI Design:索斯伍德住宅设计-09The second floor was reconfigured from a series of separate rooms into a stylish master suite, with an open plan bathroom featuring a statement freestanding bath.

LLI Design:索斯伍德住宅设计-10

A freestanding bath was positioned facing the bedroom, offering views of the garden beyond and an opaque glass sliding screen was installed between the WC and bathroom. An LED strip under the vanity unit, additional wall lights and small in-floor uplights around the bath completed the look. The bathroom area appears bigger than it is thanks to its open plan nature.

LLI Design:索斯伍德住宅设计-11


项目官方名:索斯伍德住宅

项目地:海格特墓地,伦敦市,英国

客户:私人客户

室内设计:LLI Design

承包商:Pegasus Property

木工承包商: Pegasus Property

家庭自动化:Pegasus Automation

灯光设计:LLI Design

摄影师:Alex Maguire


关于LLI Design:

LLI Design:索斯伍德住宅设计-12 

LLI Design offer a comprehensive design service creating beautifully crafted interiors for discerning clients. Based in their Studios in Highgate, London the creative team is led by Design Director Linda Levene. Her background as a fashion and textile designer is reflected in her love of form, texture and colour.

Recent projects include the interior design and modernisation of properties in Hampstead, Fulham and Highgate including a 10,000 sq ft victorian residence, a 12,000 sq ft new build home and the co-joining and re-planning of two apartments to provide a single luxury penthouse.



译/编辑:SAM

 
LLI Design相关案例
  • LLI Design:索斯伍德住宅设...


设计腕儿×地产商

www.designwire.com.cn \ 关于设计腕儿 About us \ 联系我们 Contact us \ 智囊团 Brainpower  \ 设计腕儿×地产商 Designwire×Land Baron \

京ICP备15003767号-1